About club


KBK Gard je skraćenica od punog naziva Kikboks i boks klub GARD. KBK Gard je osnovan 09.09.2002.god. u Vršcu, a osnivači su bili Vasa Trusnik i Stevo Pavlović. Klub je nastao iz kikboks sekcije koja je u Vršcu radila od marta 2001.god., posle prve zvanične kikboks manifestacije koja je organizovana u Vršcu 15. februara 2001.


Čime se bavimo

Klub je tokom svog rada održavao treninge i nastupao u: kikboksu, francuskom boksu – savateu, klasičnom boksu, i u nekoliko srodnih borilačkih sportova u kojima se kao osnova koristi boks tehnika : full contact kempo, ITF taekwondo i kineski boks – sanda. U svim pomenutim sportovima i disciplinama naši su borci osvajali izuzetno zapažene rezultate i bili visoko rangirani u svim pomenutim savezima i federacijama.

Na takmičarskom planu do 2009. klub je povremeno učestvovao na bokserskim revijama ali ne i na zvaničnim takmičenjima, a od te godine se uključio u Bokserski savez kao redovan član i do sada je učestvovao na svim pokrajinskim i državnim prvenstvima. Od tada olimpiski boks postaje dominantan sport koji se trenira u klubu.

Prilikom preregistracije sportskih klubova 2012. godine objedinjuje se i preimenuje naziv iz Kikboks i boks klub GARD u – Bokserski klub GARD Vršac.

Show search filters

Training groups


Show map

Milleniuum pioniri (Gard) Ask for a trial About

Sport Kick-boxing
Levels Beginners
Price 1500

Millennium AeroKick (Gard) Ask for a trial About

Sport Cardio kick-boxing, Fitness boxing
Levels Beginners
Price 1500

Millennium juniori (Gard) Ask for a trial About

Sport Boxing, Kick-boxing
Levels Intermediate
Price 1800

Millennium kadeti (Gard) Ask for a trial About

Sport Kick-boxing
Levels Intermediate
Price 1500

Contacts


Vršac, Ivana Milutinovića 160., 26300

+381658807167

www.gard.rs